Mensen

Bob van Elst, notaris

Ik ben de familienotaris, maar dan in een eigentijds jasje. Een "mensen-notaris". Op en top thuis in familierecht en vermogensplanning. Een mediator. Een luisterend oor. Ik begeleid je in het woud van keuzemogelijkheden. Zodat alles geregeld wordt zoals jij voor ogen hebt.

026-3265127
vanelst@lwnot.nl
Paul Kok, notaris

Ik ben een duizendpoot. Een a-typische notaris. Met een voorliefde voor de ondernemer. Wil af van het stoffige imago van de notaris. Denk out-of-the-box. Creëer verrassende oplossingen. Zodat jij met het passende antwoord naar huis gaat. Naast notaris ben ik (gepassioneerd) docent ondernemingsrecht beroepsopleiding en aan het INM.

026-3265118
kok@lwnot.nl
Beliene van Dis, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris onroerend goed en personen- en familierecht.
Ik begeleid je met de aankoop van je huis, maar regel ook je onderlinge afspraken over samenleven, schenken en testamenten.
Ook voor splitsing in appartementen, commercieel vastgoed en nieuwbouw kun je bij mij terecht.

026-3265127
vandis@lwnot.nl
Meike Bijl – Geut, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris. Ik ben een ervaren ondernemingsrecht specialist. Ik ben gespecialiseerd in overnames en herstructureringen. Ik wil me verdiepen in de mens achter het bedrijf en adviseer de DGA persoonlijk. Daarmee weet ik wie ik tegenover me heb en zorg ik voor de juiste oplossing en juiste route.

026-3265132
bijl@lwnot.nl
Denise Geutjes, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris ondernemingsrecht. Een gestructureerde werker die zorgt dat alles op tijd is afgerond. Kwaliteit is vanzelfsprekend. Ik wil de onderneming, maar ook de ondernemer kennen. Zodat ik jou van een passende oplossing kan voorzien. Betrokkenheid en vertrouwen, daar kun jij bij mij op bouwen.

026-3265118
geutjes@lwnot.nl
Monique van Koesveld

Ik ben de aanjager van de afdeling onroerend goed. Ik regel alles, met de makelaar, de bank en tussenpersoon. Zodat jij op tijd de sleutel van je huis krijgt en je hypotheek op tijd geregeld is.

026-3265126
vankoesveld@lwnot.nl
Manon Krechting

Ik ben samen met Simone het eerste aanspreekpunt voor de ondernemingsrechtzaken.
Ik zorg ervoor dat we snel van A naar Z komen. Spontaan, met het hart op de tong. Bij mij zijn dossiers in goede handen. Je kunt je vragen altijd bij mij kwijt. Ik zorg ervoor dat ze beantwoord worden.
Daarnaast houd ik me bezig met de inkomende en uitgaande geldstromen en draag ik zorg voor het crediteuren- en debiteurenbeheer.

026-3265118
krechting@lwnot.nl
Simone Hendriks

Samen met Manon Krechting werk ik op de afdeling ondernemingsrecht. Ik ben een enthousiaste en gestructureerde aanpakker. Graag beantwoord ik je vragen zodat je te allen tijde weet wat de status is van je dossier.

026-3265132
hendriks@lwnot.nl
Saskia Janssen

Ik ben je eerste aanspreekpunt voor de afdeling personen- en familierecht. Samen met Bob, Beliene en Anniek zorg ik dat je zaak bij ons in goede handen is.

026-3265127
janssen@lwnot.nl
Anita Spithoven

Ik ben je eerste aanspreekpunt voor alle onroerend goed zaken. Van de overdracht van je huis tot het vestigen van een nieuwe hypotheek, met enthousiasme en betrokkenheid ga ik voor je aan de slag.

026-3265159
spithoven@lwnot.nl
Anniek de Bok

Ik ben de rechterhand van mijn collega Saskia Janssen. Ik houd mij bezig met de administratieve werkzaamheden van familierecht dossiers. Daarnaast zorg ik er samen met Jeannette voor dat de receptiewerkzaamheden op rolletjes verlopen. Service met een glimlach daar sta ik voor.

026-3265160
debok@lwnot.nl
Jeannette Guilliamse

Ik ben de eerste persoon die je tegenkomt bij Lingewaerd Notarissen. Zowel aan de telefoon als bij binnenkomst zorg ik ervoor dat je hartelijk wordt ontvangen.

026-3265100
jeannette@lwnot.nl
Danine Wittenaar

Mijn specialisatie is het adviseren en begeleiden van cliënten bij transacties van particulier onroerend goed. Vanaf de eerste onderhandelingsfase tot en met de uiteindelijke transactie, zodat je met een gerust hart de sleutel van je nieuwe huis kunt ontvangen of kan overdragen aan de koper. Tussentijds verricht ik diverse administratieve werkzaamheden die nodig zijn om de uiteindelijke transactie zorgvuldig te laten verlopen.

026-3265119
wittenaar@lwnot.nl
Priscilla Delhaye-Eller

Achter de schermen zorg ik ervoor dat de dossiers op het gebied van onroerend goed juist worden ingeboekt en dat er tussentijds allerhande werkzaamheden worden verricht ter ondersteuning van mijn collega's. Na het tekenen van de akte ontvang je via mij de notarieel afschriften en de bijbehorende stukken.

026-3265104
delhaye@lwnot.nl