Mensen

Bob van Elst, notaris

Ik ben de familienotaris, maar dan in een eigentijds jasje. Een "mensen-notaris". Op en top thuis in familierecht en vermogensplanning. Een mediator. Een luisterend oor. Ik begeleid je in het woud van keuzemogelijkheden. Zodat alles geregeld wordt zoals jij voor ogen hebt.

vanelst@lwnot.nl
Paul Kok, notaris

Ik ben een duizendpoot. Een a-typische notaris. Met een voorliefde voor de ondernemer. Wil af van het stoffige imago van de notaris. Denk out-of-the-box. Creëer verrassende oplossingen. Zodat jij met het passende antwoord naar huis gaat. Naast notaris ben ik (gepassioneerd) docent ondernemingsrecht beroepsopleiding en aan het INM.

kok@lwnot.nl
Beliene van Dis, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris met een passie voor erfrecht. Na overlijden van een dierbare begeleid ik de erfgenamen bij het afwikkelen van de nalatenschap zodat zij in goede harmonie een mooi leven kunnen afsluiten. Daarnaast ben ik er voor mijn collega’s: talenten met ambitie, hun groei en ontwikkeling verdient aandacht en tijd, zodat zij in staat zijn je zaken goed te regelen.

vandis@lwnot.nl
Lonneke Backelandt, kandidaat-notaris

Bij Lingewaerd Notarissen ben ik werkzaam als kandidaat-notaris familierecht. Wanneer je bij mij aan tafel zit, vraag ik je het hemd van het lijf. Ik wil dan weten hoe jouw leven er uit ziet en wat jij belangrijk vindt. Zo brengen we jouw wensen samen in kaart om vervolgens te zorgen dat ze ook juridisch goed geregeld zijn in bijvoorbeeld een testament, een levenstestament en/of een samenlevingscontract.

backelandt@lwnot.nl
Manon Krechting, notarieel medewerker ondernemingsrecht

“Spontaan, gestructureerd en toegankelijk.”

Sinds het jaar 2007 ben ik werkzaam in het notariaat met als specialisatie het ondernemingsrecht.Samen met Paul help ik de ondernemer graag bij het opzetten van de gewenste ondernemingsstructuur. Hierbij wordt ook gelet op de fiscale mogelijkheden, zodat (zowel juridisch als fiscaal) de meest gunstige weg wordt bewandeld. Tevens draag ik zorg voor de financiële administratie.

krechting@lwnot.nl
Ilja Hooijer, notarieel medewerker ondernemingsrecht

“Direct, duidelijk, een doorzetter.”

Ik zorg ervoor dat Manon en Paul zich vol kunnen inzetten voor de ondernemer. Neem hun werk uit handen en verzorg de administratieve kant van je dossier.

hooijer@lwnot.nl
Saskia Janssen, notarieel medewerker familierecht

“Enthousiast, empathisch en daadkrachtig.”

De uitkomst van je bespreking bij ons verwerk ik in de gewenste akten. Ik voeg een korte en duidelijke uitleg in de mail erbij. Ik maak het begrijpelijk en overzichtelijk. Zijn er toch vragen dan zal ik naar je luisteren en zorgen voor een antwoord.

janssen@lwnot.nl
Lieke Wemmers, notarieel medewerker familierecht

“Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk”

Ik ben je eerste aanspreekpunt voor de afdeling personen- en familierecht. Voor het maken van een afspraak mag je mij altijd bellen. Ik zorg ervoor dat je snel terecht kan en al je gegevens compleet zijn.

wemmers@lwnot.nl
Danine Wittenaar, notarieel medewerker vastgoed

“Structuur, overzicht en voortvarend”

Vanaf de eerste onderhandelingsfase tot aan de uiteindelijke transactie zorg ik dat alle (zakelijke) belangen worden behartigd. De voortgang wordt bewaakt en updates worden gegeven.

wittenaar@lwnot.nl
Priscilla Delhaye, notarieel medewerker vastgoed

“Rustig, precies en met zorg.”

Een aan-, of verkoop van een woning is een spannende tijd. Ik start je dossier op, informeer je makelaar en tussenpersoon, regel de aflossing voor de verkoper en zorg er zo voor dat jij op tijd de sleutels krijgt van je nieuwe woning.

delhaye@lwnot.nl
Sabine van Eechoud, notarieel medewerker vastgoed

“Behulpzaam, correct en loyaal”

Ik ben er voor de kopers van de nieuwbouwprojecten, vanaf ontvangst van de koop/-aanneemovereenkomst tot aan het tekenen van de akte van levering en hypotheek.
Het wachten is dan nog alleen op de sleutel.

vaneechoud@lwnot.nl
Richelle Louter, notarieel medewerker vastgoed

Ik zorg ervoor dat mijn collega’s zich kunnen richten op de inhoud van de dossiers. Ik maak je dossier aan, verwerk de correspondentie en verzorg de administratie. Na het tekenen van de akte ontvang je van mij de notariële afschriften met bijbehorende stukken.

louter@lwnot.nl
Elke van Kooten, receptioniste

“Opgewekt, energiek en nauwkeurig.”

Wij zijn de eerste die je tegenkomt bij Lingewaerd Notarissen. Zowel aan de telefoon als bij binnenkomst zullen wij je hartelijk ontvangen. In de receptie helpen wij je graag bij het ondertekenen van een verklaring, een legalisatie of een algemene vraag. Stuurt u een mail naar ons (notarissen@lwnot.nl) dan zorgen wij ervoor dat deze bij de juiste collega terecht komt.

notarissen@lwnot.nl
Naomi van Druuten, receptioniste

“Spontaan, vrolijk en begaan.”
Wij zijn de eerste die je tegenkomt bij Lingewaerd Notarissen. Zowel aan de telefoon als bij binnenkomst zullen wij je hartelijk ontvangen. In de receptie helpen wij je graag bij het ondertekenen van een verklaring, een legalisatie of een algemene vraag. Stuurt u een mail naar ons (notarissen@lwnot.nl) dan zorgen wij ervoor dat deze bij de juiste collega terecht komt.

notarissen@lwnot.nl