Mensen

Bob van Elst, notaris

Ik ben de familienotaris, maar dan in een eigentijds jasje. Een "mensen-notaris". Op en top thuis in familierecht en vermogensplanning. Een mediator. Een luisterend oor. Ik begeleid je in het woud van keuzemogelijkheden. Zodat alles geregeld wordt zoals jij voor ogen hebt.

026-3265127
vanelst@lwnot.nl
Paul Kok, notaris

Ik ben een duizendpoot. Een a-typische notaris. Met een voorliefde voor de ondernemer. Wil af van het stoffige imago van de notaris. Denk out-of-the-box. CreŰer verrassende oplossingen. Zodat jij met het passende antwoord naar huis gaat. Naast notaris ben ik (gepassioneerd) docent ondernemingsrecht beroepsopleiding en aan het INM.

026-3265118
kok@lwnot.nl
Beliene van Dis, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris onroerend goed en personen- en familierecht.
Ik begeleid je met de aankoop van je huis, maar regel ook je onderlinge afspraken over samenleven, schenken en testamenten.
Ook voor splitsing in appartementen, commercieel vastgoed en nieuwbouw kun je bij mij terecht.

026-3265127
vandis@lwnot.nl
Denise Geutjes, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris ondernemingsrecht. Een gestructureerde werker die zorgt dat alles op tijd is afgerond. Kwaliteit is vanzelfsprekend. Ik wil de onderneming, maar ook de ondernemer kennen. Zodat ik jou van een passende oplossing kan voorzien. Betrokkenheid en vertrouwen, daar kun jij bij mij op bouwen.

026-3265118
geutjes@lwnot.nl
Monique van Koesveld

ik ben de aanjager van de afdeling onroerend goed. Ik regel alles, met de makelaar, de bank en tussenpersoon. Zodat jij op tijd de sleutel van je huis krijgt en je hypotheek op tijd geregeld is.

026-3265126
vankoesveld@lwnot.nl
Manon Krechting

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de ondernemingsrecht-zaken.
Ik zorg ervoor dat we snel van A naar Z komen. Spontaan, met het hart op de tong. Bij mij zijn dossiers in goede handen. Je kunt je vragen altijd bij mij kwijt. Ik zorg ervoor dat ze beantwoord worden.

026-3265118
krechting@lwnot.nl
Angelique Thoonen

Ik heb een "vrije rol" en ondersteun alle afdelingen. Ik zorg vooral voor de administratieve ondersteuning binnen de dossiers en zorg ervoor dat iedereen "door" kan.


026-3265104
thoonen@lwnot.nl
Simone Hendriks

Samen met Manon Krechting werk ik op de afdeling ondernemingsrecht. Ik ben een enthousiaste en gestructureerde aanpakker. Ik houd het proces van de dossiers in de gaten en zorg ervoor dat je te allen tijde weet wat de status is van je dossier.

026-3265132
hendriks@lwnot.nl
Saskia Janssen

Ik ben je eerste aanspreekpunt voor de afdeling personen- en familierecht. Samen met Bob en Beliene zorg ik dat je zaak bij ons in goede handen is.

026-3265127
janssen@lwnot.nl
Anita Spithoven

Samen met Monique ben ik je eerste aanspreekpunt voor alle onroerend goed zaken. Van de overdracht van je huis tot het vestigen van een nieuwe hypotheek, met enthousiasme en betrokkenheid ga ik voor je aan de slag.

026-3265159
spithoven@lwnot.nl
Anniek de Bok

De kans dat je mij aan de telefoon krijgt als je ons kantoor belt is groot.
Ik zorg ervoor dat je telefonisch snel bij de juiste persoon terecht komt zodat je geholpen wordt met je vragen.
Ik zorg daarnaast voor koffie en thee en zorg samen met Angelique voor de ontvangst.


Andjela Ritawaemahu

Ik ben de ondersteunende factor van de afdeling onroerend goed.
Eigenlijk gaat elk dossier wel door mijn handen. Ik zorg ervoor dat Monique en Anita over alle info beschikken die nodig is om jouw dossier optimaal te behandelen.