Mensen

Bob van Elst, notaris

Ik ben de familienotaris, maar dan in een eigentijds jasje. Een "mensen-notaris". Op en top thuis in familierecht en vermogensplanning. Een mediator. Een luisterend oor. Ik begeleid je in het woud van keuzemogelijkheden. Zodat alles geregeld wordt zoals jij voor ogen hebt.

vanelst@lwnot.nl
Paul Kok, notaris

Ik ben een duizendpoot. Een a-typische notaris. Met een voorliefde voor de ondernemer. Wil af van het stoffige imago van de notaris. Denk out-of-the-box. Creëer verrassende oplossingen. Zodat jij met het passende antwoord naar huis gaat. Naast notaris ben ik (gepassioneerd) docent ondernemingsrecht beroepsopleiding en aan het INM.

kok@lwnot.nl
Beliene van Dis, kandidaat-notaris

Ik ben kandidaat-notaris met een passie voor erfrecht. Na overlijden van een dierbare begeleid ik de erfgenamen bij het afwikkelen van de nalatenschap zodat zij in goede harmonie een mooi leven kunnen afsluiten. Daarnaast ben ik er voor mijn collega’s: talenten met ambitie, hun groei en ontwikkeling verdient aandacht en tijd, zodat zij in staat zijn je zaken goed te regelen.

vandis@lwnot.nl
Lonneke Maatman, kandidaat-notaris

Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en daarna direct gestart bij Lingewaerd Notarissen op de afdeling familierecht. Het is geweldig om de geleerde theorie nu in de praktijk te mogen brengen.

maatman@lwnot.nl
Manon Krechting, gediplomeerd notarieel medewerker ondernemingsrecht

Sinds 2007 ben ik werkzaam in het notariaat met als specialisatie ondernemingsrecht. Ik ben er voor de ondernemer. Ik coördineer de afdeling ondernemingsrecht en zorg samen met mijn team dat dossiers strak en vlot verlopen. In 2018 heb ik cum laude de module ondernemingsrecht afgerond van het INM. Naast deze werkzaamheden draag ik zorg voor de financiële administratie.

krechting@lwnot.nl
Jesse Wiechers, aankomend kandidaat-notaris

Ik ben momenteel werkzaam als notarieel medewerker op de afdeling Ondernemingsrecht en zal na het behalen van mijn (dubbele) master notarieel recht en ondernemingsrecht in 2021 mijn weg vervolgen als kandidaat-notaris. Ondernemingsrecht zal daarbij mijn specialisme zijn; het spel tussen de ondernemers en de zakelijke afspraken die vastgelegd moeten worden, zorgen ervoor dat iedere fusie, splitsing of aandelenoverdracht mijn volle focus krijgen.

wiechers@lwnot.nl
Ilja Hooijer, notarieel medewerker ondernemingsrecht

Ik zorg ervoor dat Manon en Paul zich vol kunnen inzetten voor de ondernemer. Neem hun werk uit handen, plan de afspraken, regel inschrijvingen bij de kamer van koophandel en verzorg de administratieve kant van je dossier.

hooijer@lwnot.nl
Danine Wittenaar, gediplomeerd notarieel medewerker vastgoed

Vanaf de eerste onderhandelingsfase tot aan de uiteindelijke transactie zorg ik dat alle (zakelijke) belangen worden behartigd. Het maakt daarbij niet uit of het alleen een woning betreft, een oversluiting van een hypotheek of een volledig nieuwbouwproject. De voortgang wordt bewaakt en updates worden gegeven. In 2020 heb ik met goed gevolg de module onroerend goed afgerond van het INM.

wittenaar@lwnot.nl
Monique van Koesveld

Ik zorg ervoor dat alle partijen bij een overdracht weten waar ze aan toe zijn, de akten juist en tijdig worden opgesteld en verzonden, ook blijft geen vraag onbeantwoord. Daarnaast heb ik aandacht voor de emoties die bij de overdracht van een woning horen. Spanning, blijdschap of onzekerheid, een goede coördinatie van de werkzaamheden brengt rust.

vankoesveld@lwnot.nl
Priscilla Delhaye, notarieel medewerker vastgoed

Een aan-, of verkoop van een woning is een spannende tijd. Er moet veel geregeld worden. Ik hou mij bezig met de administratieve kanten van de gelden, zoals het bevestigen van de waarborgsom, het aflossen van de hypotheek van de verkoper en het opvragen van toestemming voor het vestigen van een overbruggingshypotheek. Dit leid ik in goede banen zodat uiteindelijk de verkoopopbrengst kan worden overgemaakt.

delhaye@lwnot.nl
Sanne Nijhuis, aankomend kandidaat-notaris

Ik ben begonnen als werkstudent op de afdeling Vastgoed. Nu ik alle administratieve werkzaamheden in de vingers heb wordt het tijd om af te studeren en als kandidaat-notaris aan de slag te gaan. Met mijn talent voor organiseren hou ik de rust in de drukte en in de hectiek van de vele wisselende werkzaamheden.

nijhuis@lwnot.nl
Elke van Kooten, receptioniste

Ik ondersteun mijn collega’s op de afdeling Vastgoed, die de verkopers en kopers begeleiden bij de overdracht van hun woning en het vestigen van hypotheken. Ik maak je dossier aan, verwerk de correspondentie en verzorg de administratie. Na het tekenen van de akte ontvang je van mij de notariële afschriften met bijbehorende stukken.

vankooten@lwnot.nl
Sanne van Rooij, notarieel medewerker vastgoed

Ik ben het nieuwste talent binnen Lingewaerd Notarissen. Op de afdeling Vastgoed zal ik samen met Elke ervoor zorgen dat alle administratie juist wordt verwerkt zodat de overdracht van je woning vlotjes verloopt. Met mijn ervaring in de makelaardij zie ik nu de andere kant van het vastgoeddossier.

vanrooij@lwnot.nl
Saskia Janssen, gediplomeerd notarieel medewerker familierecht

De uitkomst van je bespreking bij ons verwerk ik in de gewenste akten; een (levens)testament, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden of een schenkingsovereenkomst. Ik voeg een korte en duidelijke uitleg in de mail erbij. Ik maak het begrijpelijk en overzichtelijk. Zijn er toch vragen dan zal ik naar je luisteren en zorgen voor een antwoord.

janssen@lwnot.nl
Monique Demont, notarieel medewerker familierecht

Het afwikkelen van een nalatenschap kan een flinke (administratieve) klus zijn. Ik help je hierbij door de verklaring van erfrecht op te stellen en samen te inventariseren wat er allemaal moet gebeuren, van het opzeggen van abonnementen tot het indienen van de aangifte erfbelasting.
Daarnaast kun je bij mij terecht voor het afwikkelen van je (echt)scheiding. De afspraken omtrent de woning en de hypotheek leg ik voor je vast in een akte van verdeling.

demont@lwnot.nl
Naomi van Druuten, notarieel medewerker familierecht

Ik ben je eerste aanspreekpunt voor de afdeling personen- en familierecht. Voor het maken van een afspraak mag je mij altijd bellen. Ik zorg ervoor dat je snel terecht kan en al je gegevens compleet zijn.

vandruuten@lwnot.nl
Lisa van der Waal, receptioniste

Ik ben de eerste die je tegenkomt bij Lingewaerd Notarissen. Zowel aan de telefoon als bij binnenkomst zal ik je hartelijk ontvangen. Ik krijg energie van het werken met en vooral voor mensen. In de receptie help ik je graag bij het ondertekenen van een verklaring, een legalisatie of een algemene vraag. Stuur je een mail naar mij (notarissen@lwnot.nl) dan zorg ik dat deze bij de juiste collega terecht komt.

notarissen@lwnot.nl