Ondernemers APK

 

Ben jij ook zo druk met ondernemen? Mooi!

Maar hoe staat het eigenlijk met de onderneming zelf? Is de juridische kant nog up-to-date? Hoe zijn je huwelijkse voorwaarden en testamenten geregeld en sluit dat aan op je wensen en op je onderneming?

De Ondernemers-APK geeft antwoord op deze vragen. Wij checken alle belangrijke zaken op juridisch gebied. Denk aan welke wetswijzigingen gevolgen hebben voor jou, je onderneming en je familie. Heeft je onderneming de juiste rechtsvorm? Welke afspraken zijn met je zakenpartner gemaakt? Loop je geen onnodig risico op bestuurdersaansprakelijkheid? Zijn leningen van en aan jouw onderneming goed vastgelegd? Is je bedrijf wel "opvolgingsproof" zodat opvolging zonder fiscale hobbels kan plaatsvinden? Wie bestuurt jouw onderneming als je er niet meer bent? Kunnen je partner en je kinderen ongestoord verder? 

Vragen waar je je niet druk om wil maken maar die je wel bezig houden. Met de ondernemers-APK inventariseren wij deze zaken en zorgen we ervoor dat inzichtelijk is waar aanpassingen gewenst of noodzakelijk zijn. Zonder verplichtingen. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent, wat er ook gebeurt.

De ondernemers-APK bestaat uit een gesprek met een (kandidaat-)notaris van 1-1,5 uur en een gespreksverslag. De kosten voor deze "APK keuring" bedragen €250,00 exclusief BTW. 

Neem contact op met Paul Kok of Manon Krechting op telefoonnummer 026-3265100 of per mail op kok@lwnot.nl of krechting@lwnot.nl Zij kunnen je alles vertellen over welke gegevens nodig zijn voor de beoordeling en kunnen meteen een afspraak inplannen.

 

Een initiatief van Lingewaerd Notarissen.